گزارش تصویری دومین روز جشنواره میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان
جشنواره میوه و غذای قومس همراه با عرضه محصولات متنوع به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان در حال برگزاری است .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ غذای سالم ، غذای محلی کلیه مناطق کشور ، غذای ساده و ارزان ، فرآورده های میوه ، غذاهای نوآورانه ، کیک و شیرینی های محلی، نان محلی و نوشیدنی های محلی و سالم از محورهای این جشنواره است .
ایجاد نشاط اجتماعی در بین دانشجویان ، ارائه محصولات از تولید به مصرف ، و معرفی محصولات و غذاهای بومی و محلی از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است .
نظر دهید