گزارش تصویری دومین روز جشنواره میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان

جشنواره میوه و غذای قومس همراه با عرضه محصولات متنوع به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان در حال برگزاری است .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛  غذای سالم ، غذای محلی کلیه مناطق کشور ، غذای ساده و ارزان ، فرآورده های میوه ، غذاهای نوآورانه ، کیک و شیرینی های محلی، نان محلی و نوشیدنی های محلی و سالم از محورهای این جشنواره است .

 ایجاد نشاط اجتماعی در بین دانشجویان ، ارائه محصولات از تولید به مصرف ، و معرفی محصولات و غذاهای  بومی و محلی  از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است .

 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*